Biljard

JoLo Biljard

Upptäck JoLo Biljard – Stockholms kanske fräschaste biljardhall!

Adress: Västmannagatan 50, 113 25, Stockholm

Gå till officiella hemsidan

Kontakt: 08-31 50 60, boka@jolo.se

hemsidan till Jolo biljard i stockholm

JoLo Biljard, beläget vid Odenplan i hjärtat av Vasastan i Stcockholm, är inte bara en biljardhall – det är en destination för avkoppling, roliga stunder och social samvaro. Med sina imponerande 21 biljardbord och ett omfattande urval av öl, vin och cocktails, är JoLo det självklara valet för att koppla av med vänner eller kollegor. Tillsammans med sina biljard och snooker vänner, som bland annat Kungsbiljarden och Söderbiljarden, är JoLo Biljard en av innerstadens absolut bästa ställen för just snooker och biljard.

Avslappnad atmosfär och kvalitativa biljardbord

Oavsett om du planerar en helgaktivitet eller bara vill hänga med vänner, bjuder JoLo in till en avslappnad atmosfär. Här kan du dra nytta av högkvalitativa biljardbord och ha en oförglömlig kväll fylld med skratt och skicklighetsspel.

Bokningar och Åldersgräns på JoLo Biljard i Vasastan

Biljardbord kan bokas i samband med förbeställd middag och vid bokning av biljardinstruktion. Observera att det finns en åldersgräns på 21 år för biljardspel. Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap inom angivna tider och på restaurangen Palett.

Restaurang Palett – Ovanför JoLo biljard

Restaurang Palett i Vasastan är inte bara en plats för god mat, det är en kulinarisk resa genom smaker från hela världen. Köksmästare Marcus Lindberg Stoltz har skapat en meny som kombinerar det bästa från fransk matlagning med influenser från olika kök runt om i världen. Varje rätt är en konstnärlig skapelse, tillagad med omsorg och dedikation till kärlek för matlagningens konst.

Spela biljard vid Odenplan för priser som passar alla plånböcker!

Med ett överkomligt pris på 72 kr/tim per person är JoLo Biljard tillgängligt för alla plånböcker. Ett prisvärt sätt att ha roligt och utmana dina vänner i en omgång biljard.

JoLo Biljard tillämpar ”drop-in”-principen för biljardspel. Oavsett storleken på ditt sällskap betalar du max för fyra personer per bord. Om det är fullt, finns alltid en kölista och en trevlig bar att vänta vid. Med 21 biljardbord är det alltid plats för fler entusiaster.

Biljardligan – Måndagskvällarnas höjdpunkt

Varje måndag samlas en härlig blandning av individer från olika delar av svenskt näringsliv för Biljardligan. Denna sociala sammankomst erbjuder en perfekt plattform för att umgås, utveckla kontaktnätet och ha kul tillsammans. Oavsett din skicklighetsnivå är du välkommen att delta. Spelformen är det enkla 9-ball och lagindelningen sker smidigt, så ingen behöver missa chansen att delta.

Lär dig spela 9-Ball hos JoLo biljard – Enkelt och kul

För de som är nya på 9-ball erbjuder JoLo Biljard en kort genomgång på endast 10 minuter. Så även om du aldrig har spelat tidigare, tveka inte att anmäla dig och upplev spänningen i Biljardligan.

För de som vill ta sina biljardfärdigheter till nästa nivå finns möjligheten att boka en lektion eller två. Ann-Sofie Löfgren och köksmästare Magnus delar gärna med sig av tekniker och ger tips för att förbättra ditt biljardspel.

JoLo Biljard i Stockholm är inte bara en biljardhall, det är en plats där vänner samlas, nya bekantskaper knyts och där varje besök blir en minnesvärd upplevelse. Välkomna till en värld av biljard och gemenskap på JoLo Biljard!