Biljard

Kungsbiljarden

Adress: Blekholmsterrassen 15, 111 64 Stockholm

Gå till officiella hemsidan

Kontakt: 08-400 150 20, info@kungsbiljarden.se

Avslappnad atmosfär, solig uteservering, och en mängd underhållande aktiviteter gör Kungsbiljarden till en populär destination i hjärtat av Stockholm City.

Öppettider och events

 • Mån – Tis: 16.00 – 23.00
 • Ons – Tors: 16.00 – 01.00
 • Fre – Lör: 15.00 – 03.00
 • Söndag: 15.00 – 23.00

För den perfekta kombinationen av kulinarisk njutning och underhållande aktiviteter är Kungsbiljarden i Stockholm City platsen att överväga för företagsevent, kickoff, personalfester eller privata firanden.

Centralt Läge och Generösa Ytor

Kungsbiljarden sträcker sig över imponerande 1200 kvadratmeter, och dess strategiska placering i Stockholm City gör den till en idealisk mötesplats för både vänner och familj. Oavsett om du planerar en afterwork, en avkopplande kväll med nära och kära, eller ett informellt affärsmöte, erbjuder Kungsbiljarden den perfekta atmosfären.

Mångsidiga Underhållningsmöjligheter

På Kungsbiljarden är det inte bara biljard som står på agendan. Besökare kan utmana varandra i biljard, shuffleboard, pingis eller dart och njuta av en lekfull och avslappnad stämning. I baren kan du även låna olika brädspel kostnadsfritt. Det finns alltid något att göra för alla åldrar och intressen.

Pris biljard

 • 65kr/tim per person eller max 260kr/tim per bord.
 • Upp till 8 personer kan spela på ett bord.

Pris shuffleboard

 • 85kr/timme per person eller max 340kr/timme per bord.
 • Upp till 8 personer kan spela på ett bord.

Pingis

 • 30 kr / 30 min per person

Pris dart

 • 75kr/timme per tavla.
 • Upp till 4 personer kan spela på en darttavla.

Sunny Uteservering vid Vattnet

En av Kungsbiljardens stora lockelser är den soliga uteserveringen som lockar gäster nära och fjärran. Belägen vid vattnet, precis intill Kungsholmen, erbjuder uteserveringen en fantastisk utsikt över Klara Sjö och de båtar som glider förbi. Perfekt för en paus med ett glas vin eller en kall öl, skapar denna oas mitt i Stockholm City en minnesvärd atmosfär.

Amerikanskinspirerad Meny

För den som önskar en kulinarisk upplevelse, levererar Kungsbiljardens kök en amerikanskinspirerad meny med inslag av pocket food. Från saftiga hemgjorda burgare till läckra steak sandwiches och fräscha sallader, finns det något för alla smaker. Avsluta måltiden med en maffig dessert för den perfekta kulinariska upplevelsen.

Drycker för Alla Smaker

Barens gedigna utbud av drycker lämnar inget att önska. Oavsett om du föredrar öl i form av IPA, pale ale, ale, lager, pilsner, witbier, weissbier, eller stout, eller om du hellre utforskar vinvärlden, kommer du att hitta något som passar din smak. Dessutom erbjuder baren olika gins och tonics för den som vill prova något nytt.

Kungsbiljarden är så mycket mer än en biljardhall – det är en destination där underhållning, utsökt mat och dryck, och en avslappnad atmosfär sammanstrålar. Oavsett om du är ute efter en rolig kväll med vänner eller en avkopplande dag med familjen, erbjuder Kungsbiljarden en minnesvärd upplevelse mitt i hjärtat av Stockholm City. Besök deras officiella webbplats för att få de senaste uppdateringarna och evenemangen och upplev själv allt som Kungsbiljarden har att erbjuda.