Biljard

Söderbiljarden

Adress: Bondegatan 18, Stockholm

Tunnelbana: Medborgarplatsen

Gå till officiella hemsidan

Kontakt: 08-640 42 65, info@soderbiljarden.se

Söderbiljarden är ett populärt ställe för biljardentusiaster på Södermalm och har funnits sedan 1969. Med flera professionella poolbord och en avslappnad atmosfär är detta en idealisk plats att spela med vänner eller delta i lokala turneringar. De har också ett brett utbud av drycker och snacks för att hålla energin uppe under spelet.

Biljard på Söderbiljarden

Söderbiljarden står ut genom sina högkvalitativa professionella biljardbord och utrustning. Med väl underhållna bord och tillgång till all nödvändig utrustning får spelarna en autentisk och trevlig spelupplevelse. De erbjuder totalt 19 biljardbord som alltid är väl servade och i bra skick, 14 av dessa är poolbord tävlingsklass. Om du föredrar carambolebord istället för pool så finns det 3 carambolebord från soren sogaard.

Biljard priser

  • Måndag – Torsdag 65 kr per person och timme
  • Fredag – Lördag 75 kr per person och timme

Social Atmosfär och Lokala Turneringar

En av de charmiga aspekterna hos Söderbiljarden är dess sociala atmosfär. Det är en plats där vänner kan samlas för att spela och njuta av en gemensam intresse. Dessutom arrangerar Söderbiljarden regelbundet lokala turneringar, vilket ger spelare möjlighet att testa sina färdigheter och samtidigt skapa starkare gemenskaper inom biljardsporten.

Drycker och Snacks

För att komplettera spelupplevelsen erbjuder Söderbiljarden också en varierad dryckesmeny och snacksalternativ. Att kunna njuta av en förfriskning eller en lättare bit att äta under spelet ger en extra touch till besöket.

Öppettider och Evenemang

Söderbiljarden är generösa öppettider.

  • Måndag: 17.00 – 23.00
  • Tisdag – Torsdag: 16.00 – 00.00
  • Fredag – Lördag: 16.00 – 01.00
  • Söndag: Stängt

Dessutom kan det vara värt att hålla sig uppdaterad om eventuella specialhändelser eller temakvällar som kan vara på gång. Det kan vara allt från tematurneringar till biljardlektioner för dem som vill förbättra sina färdigheter.

Plats och Tillgänglighet

Söderbiljarden har en strategisk plats på Södermalm och är lättillgängligt med kollektivtrafik. Detta gör det till en idealisk destination för både lokalbefolkningen och besökare som vill ha en trevlig och avslappnad tid med biljard.

Söderbiljarden är där passion för biljard möter gemenskap och underhållning. Oavsett om du är en dedikerad spelare eller bara letar efter en rolig kväll med vänner, är Söderbiljarden definitivt värd ett besök för att utforska biljardens värld på Södermalm.

Dart, Flipper och Shuffleboard

Förutom biljard finns det även dart, flipper och shuffleboard på söderbiljard. Så om du tröttnar på biljarden är det bara att dyka in i någon av de andra spelen. Söderbiljar har 10 dartbanor som är. både för proffs och amatörer. Tavlorna underhålls väl och byts ut jämna mellanrum.

Pris Dart

  • Måndag-Torsdag 150 kr per bana
  • Fredag-Lördag: 200 kr per bana

Flipper

På Söderbiljarden erbjuds en spännande flipperupplevelse för besökare över 20 år (eller under med målsmans sällskap). För att spela används tiokronor, en kredit kostar 20 kronor, kan entusiaster njuta av välservade flipperspel av tävlingsklass. Söderbiljarden lockar inte bara amatörer utan även några av Sveriges bästa spelare, som tränar och tävlar på plats. Det är även ett populärt samlingsställe för Stockholm Pinball, Sveriges största flipperförening. I det dedikerade flipperrummet finns alltid nio välkända speltitlar, varav vissa byts ut med jämna mellanrum. Dessa spel sträcker sig från de senaste till klassiker från 90-talet, och samtliga är i utmärkt skick. För att hålla dig uppdaterad om vilka spel som för närvarande är tillgängliga, kan du besöka Flipperdoktorns hemsida.

Shuffleboard

På Söderbiljarden erbjuds en shuffleboard-upplevelse, ett spel som liknar curling och spelas på avlånga träbord behandlade med silikon och sand för optimal glidförmåga. Söderbiljarden har fyra högkvalitativa shuffleboard-bord från tillverkarna Hudson och Gamesson.

Pris shuffleboard

Måndag-Torsdag: 200 kr per timme och bord
Fredag-Lördag: 250 kr per timme och bord