Biljard

Biljardpalatset

Adress: St:Eriksgatan 52, 112 34 Stockholm

Gå till officiella hemsidan

Kontakt: 08-652 51 00, bokning@biljardpalatset.se

Biljardpalatset i Stockholm är en historisk plats för biljardentusiaster och nöjeslystna Stockholmare. Sedan 1963 har detta etablerade centrum för biljard och andra spel varit en mötesplats för människor i alla åldrar. Beläget på Sankt Eriksgatan 52, har Biljardpalatset genomgått flera förändringar och utökningar för att bli den omfattande nöjesanläggning det är idag.

Öppettider

  • Sön / Tor – 11:00 – 01:00
  • Fre / Lör – 11:00 – 03:00

En Tradition av Biljard sedan 1963

Biljardpalatset har en lång tradition av biljard, och dess historia sträcker sig tillbaka till 1963. Från sina tidiga dagar som en enkel biljardhall har det utvecklats till en mångsidig nöjesanläggning som rymmer olika biljardspel, shuffleboard, pingis, dart, och mycket mer. Här samlas människor i alla åldrar, från amatörer till professionella, för att dela glädjen av biljard.

Kvalitetsbord för Seriöst Spel

Biljardpalatset stoltserar med sina 26 tävlingsklassade poolbord, inklusive 9 stycken Gabriels ”Signature Pro” Gryffon biljardbord och 17 stycken Brunswick biljardbord av hög kvalitet. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, finns det här utrymme för alla att njuta av biljardspel på högsta nivå.

Spela och Delta i Tävlingar

Biljardpalatset erbjuder möjligheten att delta i olika biljardtävlingar. Med regelbundna evenemang och tävlingar skapas en atmosfär av spänning och gemenskap bland biljardentusiaster. Det är en plats där du kan utmana dig själv och träffa likasinnade.

Variation av Biljardspel

Biljardpalatset erbjuder flera varianter av biljard, inklusive de populära spelen 8-Ball, 9-Ball, 10-Ball och 14-1. Varje spel har sina egna regler och strategier, vilket ger spelarna en möjlighet att testa sina färdigheter och taktik.

Prislista biljard

VECKODAGTIDPRIS
Mån. – Tors.11-1725:-
17-0169:-
Fredag11-1739:-
17-0369:-
Lördag11-0369:-
Söndag11-0169:-

Carambole och Sveriges Toppspelare

Utöver poolborden har Biljardpalatset även 4 carambolebord på plan 3. Carambole är en annan form av biljard där spelet spelas utan hål. Här kan besökarna uppleva spänningen av carambole och även njuta av live-streaming från två av caramboleborden.

Sverige har framstående carambolespelare, och Biljardpalatset har varit en plats för flera framstående spelare som Torbjörn Blomdahl, Lennart Haag, och Michael Nilsson. Dessa spelare har inte bara representerat Sverige internationellt utan också vunnit flera mästerskap.

Prislista Carambole

VECKODAGTIDPRIS
Mån. – Fre.11-1730:-
17-0155:-
Lör. – Sön.55:-

Shuffleboard – En Social och Spännande Aktivitet

För dem som föredrar något annat erbjuder Biljardpalatset också shuffleboard, en social och spännande aktivitet. Med 9 shuffleboard av märket Champion och Hudson kan besökare uppleva glädjen av att skjuta stenar och samtidigt umgås med vänner.

Prislista shuffleboard

VECKODAGPRIS /TIM /SPELARE

  • Söndag – Torsdag: 72 :-
  • Fredag – Lördag: 84 :-

Företagsevent och After-Work

Biljardpalatset är också en perfekt plats för företagsevent och after-work. Med olika paketlösningar, inklusive biljardevent, shuffleboardevent och kombinationer av båda, kan företag och grupper skräddarsy sin upplevelse. Det finns möjlighet att kombinera spel med mat och dryck för en komplett och rolig upplevelse.

Historia och Framtid

Från öppnandet 1963 till dagens moderna nöjespalats har Biljardpalatset varit en viktig del av Stockholms nöjesliv. Med sitt engagemang för kvalitet och variation fortsätter det att locka besökare med olika intressen och nivåer av spelkunskap.

Biljardpalatset i Stockholm står som en symbol för gemenskap, skicklighet och glädje. Oavsett om du är en passionerad biljardspelare eller bara letar efter en rolig och social aktivitet, är detta en plats där alla kan delta och njuta av den unika atmosfären. Med sin rika historia och moderna utbud är Biljardpalatset en av de mest älskade och respekterade biljarddestinationerna i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *