Biljard

RoQ Biljard

Adress: Gyldéngatan 2, 113 27 Stockholm, Sverige

Gå till officiella hemsidan

Kontakt: 08-31 32 50, roq@live.se

Mitt i Vasastan nära Odenplan, endast fyra parallellgator från JoLo Biljard, finner du RoQ – ett pulserande biljardställe som bjuder på en unik kombination av biljard, öl, mat och japanska arkadspel. RoQ har etablerat sig som en populär destination för både biljardentusiaster och de som söker en avslappnad och underhållande atmosfär.

Med hela 16 biljardbord erbjuder RoQ gott om utrymme för spelare att njuta av sina matcher. Här råder ingen förbokning, istället tillämpas den tilltalande ”drop-in”-principen. Om biljardborden är fullbelagda finns alltid en kölista tillgänglig, och medan du väntar kan du koppla av i den trevliga baren som alltid är redo att servera dig något uppfriskande.

Priser hos RoQ biljard

Prisstrukturen på RoQ är tydlig och rättvis. För endast 72 kr per timme och person kan du spela biljard varje dag i veckan. Det finns även en maxgräns på betalning för fyra personer per bord, oavsett hur många ni är i sällskapet. Detta gör det lättare för grupper att dela på kostnaderna och njuta av en rolig och social stund.

Men RoQ erbjuder inte bara biljard – här kan du även njuta av andra aktiviteter som shuffle, pingis och flipper, allt ackompanjerat av skön rockmusik. Lokalens atmosfär genomsyras av liv och rörelse, och du kommer snabbt märka att musiken bidrar till den energifyllda stämningen.

RoQ – Odenplan har allt mellan biljard och arkader

Om du vandrar längst in i RoQ:s lokaler kommer du stöta på HEY STHLM, en arkadhall som stoltserar med de coolaste japanska arkadspelen. Här kan du testa dina färdigheter och utmana dina vänner i en rad spännande spel, allt under live spelad rockmusik. Det är en plats där nostalgi och modern underhållning möts på ett spektakulärt sätt.

RoQ har generösa öppettider för att tillgodose spelarnas behov och feststämningen. Måndag till torsdag öppnar de sina dörrar kl. 17:00 och stänger först kl. 01:00. Under helgerna får du chansen att förlänga nattens äventyr, med öppet från kl. 16:00 till hela 03:00 på fredagar och lördagar. Även söndagar är fyllda med nöje och öppettiderna sträcker sig från 16:00 till 01:00.

Det är dock viktigt att notera några dagar då RoQ håller stängt för att låta personalen vila och ladda upp. Under den 24, 25 samt 31 december och 1, 2 januari kan du planera ditt besök med hänsyn till stängningen.

Åldersgränser hos RoQ

RoQ har också en åldersgräns för sina besökare. Från söndag till torsdag är det tillåtet för personer över 18 år att delta i RoQ:s festligheter. Under helgerna, fredag till lördag, höjs åldersgränsen till 20 år för att skapa en mer vuxen atmosfär. Det finns dock utrymme för familjer att delta på dagtid under helgerna, med barn i sällskap av en målsman välkomna mellan 16:00 och 18:00 på lördagar och söndagar.

RoQ har med framgång skapat en plats där biljard och nöje förenas i en livlig och energifylld atmosfär. Med sina generösa öppettider, mångsidiga aktiviteter och den fantastiska kombinationen av biljard, arkadspel och rockmusik är RoQ ett måste för den som letar efter en rolig och unik upplevelse i Vasastan, Stockholm.