Biljard

Interpool Malmö

interpool malmö

Adress: Stora Nygatan 19, 211 37 Malmö

Klicka in på den officiella hemsidan

Kontakt: 040 – 30 10 51

Öppettider

Måndag – Fredag | 17:00 – 01:00

Lördag – Söndag | 14:45 – 01:00

Övrigt

Åldersgräns: 21 år efter 19:00

Dresscode: Inga träningsbyxor eller uniformer

Hur fungerar biljard?

Biljard är ett anrikt sällskapsspel med sina rötter i 1300-talets Europa. Det går i stora drag ut på att med den vita bollen (”köbollen”) träffa objektbollen – vilken är den med lägst nummer – och sänka en boll. Det kan vara en annan boll eller själva objektbollen. När spelaren träffar 9:an har den vunnit.

Om Interpool Malmö

I Malmös Gamla stad finner du Interpools restaurang och biljardhall. Här blandas god mat och dryck med roliga aktiviteter. Interpool Malmö har sedan starten för drygt 30 år sedan blivit ett populärt stamlokus, både när det vankas afterwork med företaget eller privata tillställningar. Maten lagas från grunden och här finns uppfriskande cocktails och många sorters öl. Hög standard och en garanterat trevlig kväll utlovas. Välkommen in!

Aktiviteter

Biljard, shuffleboard, dart, flipper och arcade.

Pris Biljard

Drop-in: 75 kronor per person/timme/bord.

Förbokning: 400 kronor per bord. Bord per 4 spelare i 55 minuter vid bokning.

Ett trivsamt ställe som har allt

Hos Interpool Malmö finner du med andra ord en rad olika sätt att roa dig. Särskilt biljard rekommenderas som den perfekta aktiviteten när du dragit ihop ett kompisgäng. Eller varför inte gå hit hela familjen och tillsammans putsa upp era färdigheter. Tjusningen med biljard är att det kräver både precision och koncentration – men också att spelet kan ta oväntade vändningar. Biljard garanterar att hålla er alla på tårna under spelets gång. En spelomgång kan pågå från ungefär 30 minuter upp till över en timme. Den kombineras därför till fördel med en trevlig middag och något törstsläckande i glaset. Sedan är det bara till att utmana kompisarna eller familjen på ännu en omgång. Bli inte förvånad om tiden bara springer iväg på Interpool Malmö.

Folklig stämning och god service

Interpool Malmö lovar besökare en riktigt trevlig kväll, komplett med bra service och en härlig atmosfär. På Stora Nygatan i Malmö är Interpools biljard beläget i en del av staden som bubblar av liv. Stråket är fyllt av affärer och gallerier och hit vallfärdar de som letar efter en nöjsam afton. Maten kommer in snabbt och Interpools hamburgare är i folkmun kända som de bästa i hela Malmö. För en rimlig peng får du här ett par riktigt roliga timmar och slipper bränna hål i plånboken.

Trevlig lokal med många biljardbord

Den som känner sig manad till en omgång biljard kan känna sig trygg i att få sina förväntningar infriade hos Interpool Malmö. Biljardhallen är både väletablerad och välrenommerad. De flesta som befunnit sig i Malmö ett tag har nog lyckats frekventera Interpools biljardhall åtminstone en gång. Samtliga kan också vittna om dess gemytliga miljö. På helger är tillströmningen extra stor och det rekommenderas att boka bord i förväg för att säkra kvällens aktivitet. En biljardafton på Interpool Malmö är ett perfekt alternativ till att svira på klubben. I stället kan du i lugn och ro – om än tävlingsinriktat – umgås med vännerna. Interpool Malmö rymmer ett stort antal biljardbord och ni kommer inte behöva trängas.

Biljard som specialitet

Biljard är den optimala aktiviteten för att tillbringa en spontankväll i gott sällskap. Den som aldrig spelat biljard tidigare behöver heller inte frukta. Interpool Malmö utlovar ett enkelt upplägg och en god introduktion i spelet. Nybörjare och mer vana spelare är alla varmt välkomna. Det är lätt att bli biten och den som någon gång spelat biljard på Interpool Malmö kan vittna om att det lätt blir en beroendeframkallande aktivitet. Biljardborden är i toppskick och väl underhållna. Tveka alltså inte att sticka in huvudet på Interpool Malmö nästa gång du befinner dig i krokarna och bli en biljardomgång eller två rikare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *